Om KCCM

Lidt historie

Indhold er på vej

KCCM i dag

Indhold er på vej

Klubbens Vision og Mission

//Vision//
Vi vil være Danmarks bedste klub at være medlem af.

//Mission//
Vi ønsker at være det naturlige samlingspunkt for cyklister i Korsør området, hvor alle med interesse for cykelmotion, kan udøve deres interesser, og oplever, at de gør det i Danmarks bedste klub for cyklister.

//Asfaltkultur//
I Kccm går vi ind for en positiv og konstruktiv trafikkultur. Vi ønsker, at alle danske landeveje skal kunne befordres tryk både på cykel og i bil. Vi forsøger derfor at gøre en stor indsats for sikker afviklingen af alle klubbens træningssamlinger, ligesom vi kræver, at vores medlemmer agerer positivt og konstruktivt i klubtøjet. Debatten om “hvem der har ret til vejen” har i de senere år eskaleret kraftigt, og i Kccm ønsker vi ikke en mere polariseret debat. Vi ønsker et fair forhold bilist og cykelrytter imellem – vi skal alle være her, og vi skal vise åbenhed og forståelse hinanden imellem.

KCCM er medlem af DGI

Mærk fællesskabet i en af DGI’s foreninger og få værktøjer, der udvikler dig som person og idrætsudøver. I en forening tæt på dig får du hjælp til at komme i gang med motion og idræt, og rammerne er klar til, at du kan optimere din præstation. Find din forening og få mere ud af din idræt!

Tag på cykelkursus med DGI og få instruktion i alt lige fra teknik, udstyr og førstehjælp til lukket workshop kun for kvinder.

Bliv holdkaptajn i din cykelklub
Som holdkaptajn inden for landevejscykling er du med til at nedbringe antallet af uheld og sammenstød med øvrige trafikanter.